Athira's FotoPage

By: Noor Athira

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Saturday, 2-May-2009 04:58 Email | Share | | Bookmark
Enagement Day

 
 


Saturday, 3-Nov-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Raya

 
 
 
View all 12 photos...
3hb 11 2007 Open house kat umah Arip.
Arip jemput 1 kelas tp ada yg tak dtg. Ramai jugaklah yg ade kat sana. best gak, samapi mkn berulang2 kali. byk mknn ade. ade sate, laksa, mee, nasi impit, buah2an & byk lg lah.

24hb 10 2007 Raya kat Kolej
Raya kat koleh. Tp tak bawak camera. ni pun ikin yg bawak camera tp tak snap byk pun.


Saturday, 27-Oct-2007 15:11 Email | Share | | Bookmark
Kenduri Kawin Mazliza

 
 
 
View all 12 photos...
Hari ni Maz kawin. Dah kawin dah kawan kita yg sorg ni. Aku dtg ngan Fendy. Klu dia tak de, aku tak pegi kot, segan lah nak g sesorg. Wani, AIn & Diana tak pegi mybe ade hal kot.

Yg aku nmpk kat sana ada Suhaili, Alin, Abot, Mahani, Roshida, Salwa, Raja, Rina, Bob, Faiz, Matin, & Anis. Yg lain tak nmpk pun. Ntah aku yg lewat ke sbb tak nmpk yg lain pun.

Ni je lah gmbr yg sempat di tangkap.

Anyway, Selamat Pengantin Baru Buat Mazliza & Rajib. Semoga Bebahagia.


Wednesday, 24-Oct-2007 17:39 Email | Share | | Bookmark
Its My Birthday!!!

Masa mula2 sampai.
 
Amboi! Sakan Mamu tiup bende alah tu.
View all 50 photos...
24 Oktober 1984. Aku lahir pd pkl 5.30 pg. Thn ni aku boring giler sbb aku keseorgn & aku pk aku akan celebrate sesorg. Tp tak sangka plak ade org2 yg prihatin terhadap aku. Tak sangka plak ade org yg nak sponser majlis ni. Hehehe. Sponser nya Fendy. Gatal sgt nak buat tak bg tau plak tu. Ain sbg project manager & the other (housemate) adalah pelakon. Aku jd watak tambahan je...

Mlm tu Fendy dtg kononnya ajak aku teman cari umah sepupu dia kat area sini. Aku pun teman lah walhal aku tgh buat keje wkt tu. Keje mmg byk giler. Melambak2 keje sampai tak cukup tido. Nak tido pun risau sbb takut keje tak siap.

Fendy kata nak g kejap je, nak cari umah je. Tp last2 siap g beraya lg. Lps je g beraya, Fendy kata nak g Jusco jap sbb nak cari brg. Aku pun ikut je lah. Last2 Fendy masuk Mc'D. Aku pun ikut je lah. Sekali aku toleh kwn2 umah aku ade kat situ. Aku pun peliklah. Terberenti langkah aku terkejut. Bila aku pk2 balik, patut lah semua nak keluar. Start dr ptg td As, Ain & Wan keluar kata nak g Jusco sbb nak beli brg. Ptg plak Indah kata nak keluar mkn. Senah plak kata nak keluar dgn Amy g klinik sbb Amy sakit. Su plak nak keluar dgn Mamu. Rai & Ikin keluar nak g beli mknn. So, aku pun tak kisah lah. Aku pun byk keje nak buat. Tp tak sangka tup tup tup, semuanya ade kat Mc'D.

Actually aku tak sihat kebelakangan ni. Batuk2 & selsema, sampai tak de suara. Syian kat aku. Dah la kt Mc'D sejuk + hari hujan plak tu.

Fendy bg jam & Boo kecik sbg pengganti Boo yg terbunuh dlm kebakaran hari tu. Actually jam aku mmg dah rosak pun. Jam yg sblm ni pun Fendy yg bg.

Thanks semua sbb ingat kat aku. & beribu terima kasih jugak kat Fendy sbb buat party ni. Dah lama tak celebrate ramai2 mcm ni. Rasa malu pun ade jugak. Hehe...


Wednesday, 3-Oct-2007 10:17 Email | Share | | Bookmark
Berbuka Puasa Bersama Fasi2 (Berjaya Times Square)

Tunggu kwn2 kat kolej
Pegi bersama2
 
View all 35 photos...
Hari ni ade berbuka puasa fasilitator2 & jurulatih. Kami mkn kat Hartz Chicken Buffet. byk jugak mkn hari tu, mmg boleh besarkan bdn lah. Taklah semua yg pegi, tp ramailah jugak. Rasanya setengah dr fasi pegi. Rugi sape yg tak pegi tu. Bkn senang fasi2 nak lepak bersama2.

Hari ni jugak birthday salah seorg jurulatih kami iaitu miss Liza. Klu tak silap yg ke 28. Maaf ye klu salah miss. Masa Uki bawak kek hari jadi, kitorg nyanyi lah ramai2 pas2 tetiba plak 1 restoran nyanyi birthday song utk miss. eeee, mesti miss suka kan org kitorg buat mcm tu? hehehe...

Lps mkn, kitorg g main bowling. mmg tak janji pun lps mkn nak g main bowling, tp dah diorg ajak, & aku pun tak de nak g mane2, aku follow je lah. Lg pn dah lame aku tak main bowling. Yg main tak ramai, 8 org je. Aku, Alia, Ikin & Nasrul 1 team. Uki, Radzi, Shafiq & Asrul 1 team. Yg the rest, lmbt sgt, mls nak tunggu. Tp ok lah, best giler & enjoy. Dulu selalu lah gak main, tp kebelakangan ni mcm bz skit, so tak de mase nak main. & tak disangka2, aku lead lak mlm tu. heheheh. Tak lah byk sgt mata, tp aku pelik gak dgn score aku. 119 beb! Jaranglah aku dpt score yg mcm tu. Uki mmg bengang lah. Pas2 dia nak sedap kan hati dia, dia kata dia kesian kat aku, so bg lah aku menang. Eleh, dengki ckp je lah. To Uki, klu teringin nak tgk aku menang, jom lah skali lg kita main bowling.

Sbnrnya aku ingatkan lps berbuka tu aku nak g cari kasut. Saje je nak membeli sbb dah lama tak beli brg utk diri sendiri. Tp dah diorg ajak benda yg aku suka, aku join je lah.

Sampai umah pkl 11 mlm. Mmg penat jugaklah. Tak pe, walaupun penat, janji aku enjoy!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net